FOTO by Facebook @Trsatska gradina

Zabava

Advent na Gradini: krenule pripreme za spektakularno paljenje lampica

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Peti po redu Advent koji ne smijete propustiti

Iako se Zagreb ponosi svojim Adventom koji je čak tri godine zaredom bio proglašen najboljim Adventom u Europi, dobro je potražiti i blagdanske manifestacije drugih gradova diljem Lijepe naše.

One manifestacije koje su nam se prošle godine jako svidjele, a koje će se događati i ove, odvijaju se na Trsatskoj gradini!

Trsatska gradina ponovo će ugostiti Advent na Gradini koji je proteklih godina oduševljavao brojne posjetitelje. Započele su pripreme za 5. izdanje najpopularnijeg Adventa u toj regiji postavljanjem više od 2 kilometra lampica na 12 metara visoku Rimsku kulu.

„Jedva čekamo družiti se uz sve mjere koje ćemo morati poštivati. Plesat ćemo, jest ćemo, pjevat ćemo, pit ćemo, uživat ćemo! I sve to u odličnom društvu na prekrasnoj lokaciji“, piše na Instagramu Gradine.

Facebook @Trsatska gradina

Izvještavat će nas o svim događajima, novitetima i atrakcijama i vesele se što ćemo prolaziti kroz sve adventske trenutke i virtualno i uživo!

Božićna bajka na Trsatskoj gradini proteklih je godina postala apsolutni adventski hit u regiji, a ove će godine zasjati u svom petom izdanju. Nakon što je u protekle četiri godine oduševila Riječanke i Riječane, ali i posjetitelje iz cijele regije, ovogodišnji Advent odvijat će se u prilagođenom izdanju.

Facebook @Trsatska gradina

Od 28. studenog kaštel na Trsatu ponovno će obući novo ruho i spremno dočekati posjetiteljice i posjetitelje ogrnut plaštem božićnih lampica.

Nadasve jedinstvene božićne dekoracije, kao i posebne ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami.

Facebook @Trsatska gradina

Na Instagramu Trsatske gradine obećavaju nam kako ove godine imaju još jedno iznenađenje za sve nas, kojem se iskreno veselimo!