FOTO by Instagram @adrianadurdevic

Poznati

Adriana i Duje Ćaleta-Car proslavili 2. godišnjicu braka!

Daria Lovrić 26. svibnja 2023.

Emotivna Adriana raznježila pratitelje objavom!

Adriana Đurđević i Duje Ćalete-Car proslavili su drugu godišnjicu braka. Divna brineta objavila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija s vjenčanja i oduševila pratitelje romantičnim fotografijama i emotivnim riječima.

“Dan kad sam se udala za tebe. Sretna godišnjica mužiću. Volim te.” – napisala je ispod objave manekenka, model i magistra prava Adriana.

Instagram @adrianadurdevic

Podsjetimo, Adriana Đurđević i Duje Ćalete-Car sudbonosno su “da” izgovorili u lipnju 2022. godine u Dubrovniku. Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, a mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo.

Na vjenčanju je Adriana zablistala u haljini ukrašenoj kristalima, bogatim volanima, dugim šlepom i korzetom, domaće dizajnerice Matije Vuice.

Naime, Adriana i Duje prije velike ceremonije, već su imali manje vjenčanje, također u Dubrovniku, uz najužu obitelj i prijatelje, u svibnju 2021. godine, tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana čekaju svoje drugo dijete nakon što su 2021. godine dobili sina Maura.