FOTO by Instagram @adrianadurdevic

Poznati

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car krstili sina Maura

Mia Vodopija 12. siječnja 2022.

Adriana je napokon objavila slike s krštenja sina Maura

Postoji li nešto ljepše i slađe od malenih beba? Teško! Ljubav, sreća i unutarnji mir koji roditelji imaju teško se može usporediti s nečim drugim.

To najbolje znaju roditelji, a pogotovo novopečeni roditelji, poput Adriane i Duje Ćaleta-Car. Talentirani hrvatski nogometaš i dubrovačka pravnica krstili su svog sina Maura 9.1., što je Adriana danas odlučila podijeliti s javnosti na društvenim mrežama. Objavila je sliku na Instagram na kojoj su Duje, u krem-crnom odijelu, sinčić Mauro u bijeloj košuljici i ona u krem odijelu koji prati liniju tijela.

Ispod fotke je napisala: “Zajedno ćemo čuvati bjelinu tvoje košuljice. 09.01.2022.” Njezine pratiteljice i pratitelji su ostali oduševljeni pa su padali razni komentari i čestitke. Na hrvatskom jeziku im je čestitao i francuski profesionalni nogometaš Boubacar Kamara, koji skupa s Dujom igra za francuski klub Marseille.

Sretnu vijest o krštenju dječaka Maura, koji se rodio u kolovozu prošle godine, na svom je Instagram profilu fotografijom otkrila dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono, inače velika prijateljica Adriane Đurđević. Supružnici Ćaleta-Car proslavu su imali u hotelu u Vodicama, Dujinom rodnom kraju.

Čestitam, draga moja”, napisala je Zvono u opisu fotografije na kojoj pozira s Adrianom i dječakom Maurom u naručju, a okruženi su mnoštvom balona. Podsjećamo, Mauro je prvo dijete Adriane i Duje Ćalete-Cara.

Sudbonosno ‘da’ izgovorili su jedno drugome krajem svibnja prošle godine u Dubrovniku u krugu najuže obitelji i prijatelja, a tri mjeseca kasnije Adriana je u Francuskoj rodila njihovog nasljednika.