Adrialab Dječja kozmetika – pouzdana njega za Vaše mališane!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2017.

Nova linija dječju će kožu učiniti mekom i baršunastom

Adrialab Dječja kozmetika stvorena je da nježnu i osjetljivu kožu djeteta zaštiti od neželjenih vanjskih utjecaja. Unutar nove Adrialab linije možete pronaći Dječji  šampon i kupku, mlijeko, ulje, dječju zaštitnu i hidratantnu kremu te već svima dobro znanu Dječju mast.

Adrialab Dječja kozmetika sadrži prirodno ulje slatko badema te visokovrijedna ulja jojobe i makadamije uz dodatak karite maslaca, pantenola, nevena, aloa vere i ostalih biljnih bogatstava koji su odličan izvor bogatih i hranjivih tvari za njegu osjetljive kože. Dermatološki je testirana te ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i alergene pa je u cijelosti sigurna za nježnu kožu vaših mališana.

6 omiljenih dječjih proizvoda na kojima će svaka mama biti zahvalna:

Adrialab Dječji šampon i kupka namijenjen je za svakodnevno pranje kose i tijela već od prvog dana života vaše bebe i djece. Proteini pšenice, med i pantenol jačaju, hrane i omekšavaju kosu, dok istovremeno štite kožu te ju čine neodoljivo mekom i baršunastom.

Adrialab Dječja kozmetika

Adrialab Dječje mlijeko koristi se u svakodnevnoj higijeni i njezi dječje kože koju čisti, umiruje i vlaži. Sadrži dragocjeni karite maslac, ulje slatkog badema, visokokvalitetna ulja jojobe i makadamije koja su riznice bogatih i hranjivih tvari za njegu osjetljive kože. Adrialab Dječja kozmetika.

Adrialab Dječja kozmetika

Adrialab Dječje ulje namijenjeno je za njegu i vlaženje kože bebe i djece već od prvog dana. Idealno je za svakodnevnu higijenu i čišćenje izrazito suhe kože tijela i pelenske regije. Ulje slatkog badema, te visokovrijedna ulja makadamije i jojobe hrane, njeguju i omekšavaju kožu istovremeno jačajući njezinu prirodnu barijeru čime postaje otpornija na vanjske utjecaje.

Adrialab Dječja kozmetika

Adrialab Dječja hidratantna krema pruža cjelodnevnu njegu i hidrataciju nježne bebine i dječje kože već od prvog dana. Posebno odabrani prirodni sastojci vrhunske kvalitete savršeno brinu, štite i njeguju osjetljivu kožu vaših beba bez mogućnosti nastanka iritacija. Krema sadrži ulje badema, karite maslac i pantenol koji jačaju zaštitnu funkciju kože te osiguravaju dugotrajnu hidratizaciju pružajući zaštitu od isušivanja i vanjskih utjecaja. Sretna dobitnica paketa proizvoda Adrialab Dječje kozmetike je Nikolina Crljenica. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Nježna dječja koža osobito je osjetljiva zimi kada je izložena hladnoći i vjetru. Adrialab Dječja zaštitna krema štiti kožu od isušivanja i neugodnog crvenila ostavlja. Sadrži dragocjeni karite maslac, ulje slatkog badema i ekstrakt nevena koji izvrsno obnavljaju kožnu barijeru stvarajući zaštitni sloj te tako osiguravaju neometan boravak na otvorenom i tijekom nepovoljnih vremenskih uvjeta. Adrialab Dječja kozmetika.

Adrialab Dječja kozmetika

Briga za nježnu i nezaštićenu kožu od prvih dana života pronašla je u ovoj liniji proizvoda nezamjenjivog saveznika – poznatu dječju mast JGL. Preporuka „od mame mami“ ove proizvode prati već generacijama.

Svi navedeni proizvodi dječju kožu čine dodatno mekom i svilenkastom, te na njoj ostavljaju očaravajući mirisni trag. Omogućite svome djetetu najbolju njegu uz vidljive rezultate!

 

Za više informacija o jedinstvenim Adrialab proizvodima posjetite njihovu web i Facebook stranicu.

 

#baršunasta IGRA DARIVANJA

U suradnji s Adrialab, jednu mamu uskoro nagrađujemo paketom proizvoda Adrialab Dječje kozmetike, koji sadrži Dječji šampon i kupku, Dječju hidratantnu kremu i Dječju mast. Detalje igre uskoro možeš pronaći na našoj facebook stranici.Adrialab Dječja kozmetika