FOTO by adidas.com/us

Kids

Adidas žuti kupaći kostim za naša malena sunca!

Viktoria Mikulić 07. srpnja 2022.

Savršeno će se stopiti sa sunčanim danima!

Ako u svojoj obitelji imate djevojčicu, onda vam vjerojatno ne moramo govoriti koliki ste sretnici.

Ta malena bića itekako znaju izmamiti osmijeh na licu i svaki naš dan, neovisno o tome kakav je bio ranije, uspiju pretvoriti u pravu oazu sreće. Djevojčice su posebne iz mnogo razloga i imati kćer u svom životu nešto je neprocjenjivo.

dječji kupaći kostim

Većinom su one emotivnije, brižljivije, a često i snalažljivije u brojnim situacijama, što ne znači da dečki nisu jednako posebni. No u ovom članku posvetili smo se malenim princezama.

Želimo ih tetošiti koliko god možemo jer smo i sami svjesni da će prebrzo odrasti i više nećemo toliko moći uživati u svim njihovim dogodovštinama.

ADIDAS KUPAĆI KOSTIM DJELOMIČNO IZRAĐEN OD RECIKLIRANIH MATERIJALA DOLAZI S MOTIVIMA NAJDRAŽIH DISNEY IKONA

Ako volite modu i modne dodatke, no i udobnost te funkcionalnost, a vaša kćer je baš poput vas, onda svakako škicnite novi adidas kupaći kostim u jednodijelnom izdanju.

kupaći kostim za djevojčice

Kad prijatelji surađuju, sve je moguće. Dvije najbolje zvijezde iz crtića, Minnie Mouse i Daisy Duck, udružuju se na ovom dječjem adidas kupaćem kostimu. Infinitex Fitness Eco tkanina otporna na klor je izdržljiva i udobna za cjelodnevno ronjenje, plivanje i prskanje.

Iako dolazi samo u izdanju za najmlađe, mame ne moraju doslovno imati matching kombinaciju već sličan model u žutoj boji. Ako još niste, vjerujemo da u narednim danima sebi i svom suncu planirate kupiti novi badić, a sa žutom bojom definitivno ne možete pogriješiti.

Ovaj žuti kupaći kostim s printom omiljenih Disney ikona, bit će najslađi primjerak na plaži.

Više detalja o istome doznajte putem adidas stranice!