FOTO by Instagram @sean_wotherspoon

Moda

Adidas X Lego – veličanstvena suradnja za koju nikada nismo prestari

Krešimir Šustić 23. rujna 2020.

Kada se dva mogula spoje, svijet ostaje bez teksta

Navikli smo na to da se veliki svjetski brendovi spajaju kako bi ostvarili suradnje koje s nogu obore veliki dio svjetske populacije, pogotovo kada se radi o velikanima na tržištu.

Tako smo švrljajući internetom naišli na spoj mogula sportske opreme, adidasa, i najpopularnije marke za izradu dječjih, ali i igračaka za odrasle, Lega.

View this post on Instagram

@lego @adidasoriginals 🤯

A post shared by Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) on

Na prvu nam se činilo kao da sanjamo i da jednostavno nije moguće da će 25. rujna u prodaju izaći tenisice koje možemo ukrasiti vlastitim dizajnom od Lego kockica.

Kroz uzbudljivu novu suradnju s adidas Originalsom, Lego Group donosi svoju prepoznatljivu estetiku na model tenisica ZX 8000, koje dolaze u prigodnoj kutiji obasute kockicama.

Sadrže mrežasti gornji dio i jezike s logom, dolaze u kombinaciji plave, crvene, zelene, žute, crne i bijele boje, a na petama se nalaze klinovi na koje možete postaviti neki od svojih umjetničkih djela od legića.

Budući da nikad nismo prestari za igru, ovi dragulji idealni su za sve one koji na svakodnevnoj bazi njeguju dijete koje čuči duboko u nama.

Iako su muški model, vjerujemo kako bi se pronašla i velika količina dama koje bi ih nosile s guštom jer kada je ovako nešto dobro u pitanju, onda uistinu postaje unisex komad.

Nadamo se kako ćemo ubrzo dobiti priliku da ih isprobamo ili naručimo, samo kako bismo bili glavne face u svom društvu.