FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas x Gucci natikače za užarene ljetne dane!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2023.

U nježnim bojama, uklopit će se uz svaki ljetni outfit…

Iako nam nije drago što proljeća gotovo kao da i nema, jer smo doslovno iz čizmi i tenisica uskočili u natikače, moramo priznati da se jako veselimo ljetnim danima.

To je razdoblje u kojem većina nas uzima najveći godišnji odmor, period u kojem konačno napunimo baterije i imamo više vremena za slobodne aktivnosti i druženja s obitelji i prijateljima.

Bez obzira jeste li već isplanirali kamo ćete se ovog ljeta otisnuti, sigurni smo da ćete u narednim tjednima početi kupovati ljetne potrepštine. Ako se spremate na godišnji tek u kolovozu baš poput nas, budite svjesni da se većina stvarčica do tada rasproda, i ako želite uhvatiti ono što vam se zbilja sviđa, krenite u shopping na vrijeme.

Stižu nove Gucci x adidas ljetne natikače

Uz kupaće kostime, šešire, sunčane naočale, i odjevne komade za plažu, natikače su nezaobilazan par koji nas prati na svakom koraku u ljetnim danima. Mi smo pronašli model koji predstavlja spoj mode i sporta, a koji dolazi u prozirnom i lila izdanju.

Adidas i Gucci kolekcija ulazi u novo poglavlje gdje se tri pruge nastavljaju ispreplitati s tiskanim GG monogramom koji se kombinira s trolistom.

Podsjećajući na 80-e i 90-e, kolekcija se temelji na priči u kojoj krojačka ulična odjeća nadahnjuje sportske ikone, slaveći nasljeđe oba brenda. Motivi kultne modne kuće miješaju se s motivima povijesnog brenda sportske odjeće, što rezultira nizom hibridnih izgleda.

Uz presladak dizajn, potplat izgleda veoma udobno i čini nam se da bismo u ovim natikačama mogli provesti sate, no kada smo uočili cijenu, nismo se baš usrećili. Cijena novog modela iznosi $450 pa tko voli neka izvoli.