FOTO by Asos

Moda

Adidas trenirke nikad nisu izgledale primamljivije! Škicnite ponudu s Asosa!

Daria Lovrić 11. siječnja 2023.

Donosimo cozy modele koji su savršeni za casual lookove!

Blagdansko uzbuđenje polako se stišava i svi se vraćaju svojoj standardnoj svakodnevici. Sniženja su u punom jeku, a neki su brendovi već predstavili svoje proljetne novitete. U potrazi za najboljim odjevnim komadima “za svaki dan” škicnuli smo asortiman web trgovine Asos.

adidas donji dio trenirke – £66

Kako bismo oplemenili našu casual garderobu čekirali smo adidas ponudu donjih dijelova trenirki.

Adidas donji dio trenirke rezerviran za prijelazno razdoblje!

Kultni bred adidas prepoznatljiv je po kvalitetnim i udobnim odjevnim komadima koje nosimo tijekom cijele godine. Tri prepoznatljive crte iz sezone u sezonu sve su popularnije, bez obzira krase li nove modele tenisica, trenirki, hoodica ili ruksaka.

adidas donji dio trenirke – £40

U adidas odjevnim komadima i obući uživaju i veliki i mali, a kada govorimo o odjeći, donji dio trenirke najisplativija je investicija koja će vas poslužiti godinama. Nas su najviše oduševili pastelni modeli u nježnoj ružičastoj i baby plavoj boji, međutim na Asosu možete pronaći i modele u klasičnoj bijeloj ili crnoj boji.

adidas donji dio trenirke – £51

Ako se ne možete odlučiti za model, preporučujemo vam adidas Originals donji dio trenirke ravnog kroja u mauve nijansi. Riječ je o blijedoj ljubičastoj boji koja je dobila ime po cvijetu sljeza.

adidas donji dio trenirke – £55

Upečatljive hlače krase tri linije u istoj nijansi na bijeloj površini te prepoznatljivi adidas natpis. Predlažemo da ih kombinirate s popularnim „shellsicama“ i klasičnim bijelim t-shirtom.

Ostatak ponude škicnite putem Asos web trgovine, a naše favorite s cijenama niže u galeriji: