FOTO by Asos

Moda

Adidas trapez tajice savršeno naglašavaju stražnju stranu i izdužuju noge!

Viktoria Mikulić 07. siječnja 2022.

Spoj mode i sporta često se pokaže dobitnom kombinacijom!

Postoji nekoliko tipova žena, one koje vole casual odjeću i uvijek će odabrati komade u kojima se osjećaju ugodno i opušteno, najčešće sportske. Tu su i one druge koje će prije svega odjeću koju kupuju odabrati na temelju cijene i kvalitete.

Iznimno im je bitno da je ta vrijednost podjednaka. Na kraju, imamo trendseterice koje će čak i za malo manju udobnost platiti tu cijenu ukoliko je ono što nose upravo proizašlo s modnih pista i samim time je u skladu s najnovijim trendovima.

Rijetko kada se potrefi da pronađemo nešto što bi ispunio svačije kriterije, stoga ne čudi da smo upravo kod ovakvih artikala posebno radosni.

Na Asosu smo pronašli tajice/trapezice s potpisom adidasa koje bi mogle osvojiti sve četiri skupine. Na prvi pogled izgledaju veoma udobno zbog rastezljivog materijala, a pritom su i jako atraktivne jer elegantno prate liniju tijela i naglašavaju stražnji dio. Visokog su struka te samim time izdužuju noge što manje-više svatko želi.

U crnoj boji i s prepoznatljive tri bijele crte na svakoj nogavici, ove su ljepotice must-have za odlazak u teretanu, u grad na piće pa čak i na spoj s jačom polovicom. Model na Asosu ih kombinira uz otvorene cipele i kožnu jaknu, a vi ih možete nositi uz gornji dio trenirke i visoke tenisice, bundu i salonke, ili uz neki stylish kardigan i buce. Sve dolazi u obzir s ovim upečatljivim trapezicama, no svakako ih najviše vidimo u kombinaciji s bijelom ili crnom bojom.

Ovaj adidas model na idealan način spaja sport i modu, a ako želite da isti postane dio vašeg ormara, kupiti ga možete putem LINKA po cijeni od £45.00.