FOTO by Adidas

Kids

Adidas Superstar X Girls are Awesome tenisice za vaše malene princeze

Krešimir Šustić 16. travnja 2020.

Najmanje nožice zaslužuju samo najbolje!

Prvi koraci nešto su što se pamti cijeli život, a koračanje svijetom treba biti popraćeno kvalitetnim odabirom. Svi znamo koliko je bitno odabrati pravu obuću za noge naših najmanjih, pošto njihova stopala stalno rastu i razvijaju se. Preslatke komade viđamo u mnogim trgovinama u gradu i doista im je teško odoljeti pošto se radi o nečemu što je izrazito slatko.

Adidas Originals x Girls are Awesome Superstar tenisice u baby pink boji

Velike kompanije poput Adidasa, uz standardne modele obuće nude nam i one za naše najmlađe koji izgledaju jednako zanosno i očaravajuće.

Samim time brinu se da izgledaju stylish čak i kada se igraju i trčkaraju uokolo, tako da su omiljene aktivnosti popraćene trendy komadima.

Girls are Awesome kolekcija je novost iz tvornice brenda sportske opreme koja je na prvu osvojila naša srca predivnim tenisicama u raznim varijantama. Ističe moć cura i daje im dozu samouvjerenosti i samopouzdanja kada u ovoj neodoljivoj obući hodaju svijetom.

Kako bi od malih nogu učili svoje princeze da budu “cura sa stavom” ovo je primjerak koji će vam definitivno pomoći u tome. Dolaze u iridescent dizajnu u kojem se šarene boje prelijevaju i tako daju efekt kakav možemo vidjeti kod peraja od morskih sirena.

Kao i kod modela za odrasle, na stražnjoj strani izvire etiketa s natpisom kolekcije i tako daje poseban štih ovim ljepoticama. Neka noge vaših curka zablistaju u novom ruhu uz ove preslatke tenisice.