FOTO by Adidas

Moda

Adidas Superstar u boji bijele kave jesenska su elegancija u modnim kombinacijama

Krešimir Šustić 15. kolovoza 2020.

Zakoračimo u novu sezonu sa stilom

Uskoro će nam na vrata pokucati jesenska sezona u kojoj će prevladavati zemljani tonovi boja, ali i neutralna bež za koju znamo da je aktualna u svako godišnje doba.

Sofisticirana, nježna i klasična, jedna je od onih koje spadaju pod decentne i svestrane modne trendove za kojima posežemo kada želimo dodati elegantni touch u naše kombinacije.

Njezine brojne i raskošne nijanse jedan su od najboljih izbora koji možemo posjedovati u garderobi, a zahvaljujući mogućnosti spajanja s bilo kojom drugom, uvijek je nanovo uvrštavamo u večernja, dnevna i poslovna izdanja.

Osim na popularnim balonerima, bluzama, hlačama i modnim dodacima, možemo je pronaći i na modelima iz svijeta obuće, od kojih smo izdvojili svima dobro poznate Superstar tenisice.

Mogul sportske opreme, adidas, ovoga nas je puta počastio svojim klasikom koji nam dolazi u blagoj nijansi bijele kave u svestranom vojničkom uzorku.

Navikli smo na to da u svojim brojnim suradnjama izbacuje šarene modele koji pršte od energije, no bež ljepotice lagano će nas uvesti u hladnije doba godine i zablistati u streetstyle stajlinzima zaljubljenica u modu.

Idealne su da ih spojimo s lepršavim haljinama, traper jaknama, suknjama u casual outfitima, ali i hlačama ravnog kroj i sakoima za malo svečanije prigode.

Više detalja i informacija o ovom coolerskom modelu možete pronaći na LINKU, a nadamo se kako ćemo ih uskoro ugledati u izlozima trgovina diljem grada.