FOTO by Adidas

Moda

Adidas Superstar tenisice i trešnjice u cvatu prvi su vjesnici proljeća

admin 27. siječnja 2021.

Veselimo se motivima koji nas asociraju na dolazak proljeća

Iako nam je 2020. bila jedna od najčudnijih, ako ne i najgorih godina, moramo priznati da se iznenađujuće stvari događaju i početkom ove godine. S obzirom na situaciju, vjerojatno bismo se svi složili da je ovaj siječanj prošao izrazito brzo i nije trajao tri mjeseca, koliko mu inače dugo treba da prođe.

I sada kada smo prebrodili taj prvi mjesec, čeka nas mjesec zaljubljenih u kojem ćemo od zaljubljenosti izgubiti glavu, nećemo se ni snaći, a već ćemo zakoračiti u ožujak. Mnogi brendovi su predvidjeli ubrzan razvoj situacije te nas već sada časte predivnim proljetnim modelima.

Prvi među njima je naravno adidas, a model koji će uskoro ugledati svjetlo dana pravi je vjesnik proljeća.

Motivi trešnja u cvatu razbacani su po tirkiznoj podlozi koja predstavlja bazu ovog modela. Ono što je nepromijenjeno bez obzira na godišnje doba je Superstar bijela kapica na vrhu.

Svojom bojom i motivima ovaj model jednostavno priziva proljeće i one dane u kojima ćemo špancirati gradom u laganim haljinicama i ispijati kavicu na terasama.

Do tog trenutka morat ćemo se malo strpjeti, a kada dođe objeručke ćemo ga prihvatiti.

Ovaj model nastao je u kolaboraciji s AriZona brendom ledenih čajeva što je vidljivo i na natpisima na stražnjem dijelu.

Datum izlaska ovog modela predviđa se početkom veljače, a dolazi po cijeni od 100$.