FOTO by adidas.com

Moda

Adidas Superstar dječje tenisice obasute Disney junacima!

Viktoria Mikulić 13. lipnja 2024.

Mickey i Minnie Mouse i njihova vesela družina krase ovaj novitet!

Svake sezone jedne tenisice zauzmu tron u modnom i sportskom svijetu. Prije dvije godine, Air Jordanice i Dunkice bile su favorit, dok su ove godine Yeezy modeli preuzeli kormilo. Ipak, jedan model zadržao je svoju popularnost dugi niz godina i u kojem god izdanju stigao, uvijek nam izmami osmijeh na licu.

Adidas Superstar tenisice s prepoznatljivom kapicom na prednjoj strani jedne su od kultnih tenisica ovog sportskog mogula. Danas se na tržištu mogu pronaći brojni primjerci, od modela u klasičnoj crno-bijeloj varijanti do vibrantnih primjeraka, s mnoštvo detalja. Također, možete odabrati između kožnih i plišanih Superstar modela, a u ponudi su čak i natikače koje smo uvrstili u rubriku Bizar.

No kada se Superstar udruži s najpoznatijom cartoon kompanijom – Disney, rezultat je nadasve božanstven, osobito kada je riječ o dječjim modelima. Ovog puta, pripremili su nam pravu živopisnu rapsodiju. Mickey i Minnie Mouse, Vlatka Patka i mnogi drugi krase ove šarolike tenisice koje će svaki dječji outfit razvedriti.

Nadahnute Mickeyjem Mouseom i njegovom grupom voljenih Disneyjevih likova, ove adidas Superstar tenisice imaju prekrasan print koji unosi razigranu energiju u svaki korak. Uz toliko likova koje možete pogledati, vaša dječica mogu stvoriti malenu igru ​​od uočavanja Mickeyja među njegovim prijateljima.

Gornjište od sintetičke kože i legendarni školjkasti vrh pružaju savršenu kombinaciju stila i izdržljivosti. Za dodatnu čaroliju, svaki par dolazi s posebnim posterom za još više Disney zabave.

Sve detalje o novom adidas modelu možete saznati na njihovoj službenoj web stranici.