FOTO by Adidas

Moda

Adidas šilterice su must-have accessories ovoga ljeta

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Pop ikona dolazi nam u neodoljivom ruhu poznatog brenda!

Ljetne radosti koje su iza ugla, većinom su popraćene šarolikom ponudom najdražih krpica u kojima se osjećamo božanstveno i lepršavo, a zbog laganih materijala od kojih su napravljene pravi su spas u vrućim danima ispred nas.

Adidas šilterica za najvatrenije navijačice hrvatske reprezentacije

Čini nam se da nas najtoplije godišnje doba godine časti najvećim brojem modnih dodataka koji su nam pravi saveznici dok guštamo u godišnjem odmoru daleko od realnog svijeta.

Sunčane naočale, šeširi i popularni cekeri samo su dio artikala koji upotpunjuju naše modne kombinacije i obaraju s nogu na plažama i destinacijama uz obalu u kojima ćemo uskoro uživati i hladiti svoje moždane vijuge od nepotrebnih informacija nakupljenih tokom godine.

Među njima se izdvajaju neodoljive šilterice, kape koje su prvobitno služile kao zaštita od sunca na bejzbolskim utakmicama, a kako to obično biva, moda ih je prisvojila pod svoje i tako ih smjestila u naše garderobe.

Čačkajući po web shopovima raznih brendova, naišli smo na ponudu modne marke adidas koju smo vam morali predstaviti jer je prijeko potrebna svima nama koji volimo boraviti na suncu.

Pop ikone među accessories-ima dolaze nam u pet različitih modela, od kojih se izdvajaju dva retro primjerka u crnoj i crvenoj boji.

Stvorene su za streetstyle, casual i sportske look-ove, a svojim veselim tonovima savršeno se uklapaju s drugim veselim bojama koje prevladavaju ove sezone.