FOTO by Adidas

Moda

Adidas šilterica za najvatrenije navijačice hrvatske reprezentacije

Krešimir Šustić 21. svibnja 2020.

Za stadion, gradske ulice ili za dane kada vam je kosa u kaosu!

Ova godina počela je dosta turbulentno, što nas je dovelo do toga da zbog pandemije uzrokovane korona virusom možemo zaboraviti na razne zabavne i sportske manifestacije, među kojima je i Europsko nogometno prvenstvo.

Aloha! Uz ove oversized šešire iz Emmezete bit ćete glavna atrakcija na plaži!

Naša se nogometna reprezentacija pokazala kao jedna od vodećih na prošlom svjetskom prvenstvu i to nas je plasiralo među sam vrh svjetskog nogometa, pa smo zbog toga svi bili u iščekivanju novog natjecanja u nadi da ćemo osigurati što bolji plasman.

To su prepoznali i mnogi svjetski brendovi i uvrstili popularne crveno-bijele kockice u svoje kolekcije, dajući na značaju Lijepoj našoj kako bi bila prepoznata u cijelome svijetu.

Navijački transparenti postali su must-have svake prave navijačice, stoga u garderobi svakoga od nas možemo pronaći barem po jedan predmet koji čeka da ga odjenemo i budemo ponosni na uspjehe naših sportaša.

Ovoga puta razveselio nas je njemački brend sportske opreme, adidas, izbacivši novitet koji nas je oduševio i vratio nas u dane kada su na ulicama vladali slog, zajedništvo i veselje.

Bijela šilterica s natpisom Hrvatska, prava je poslastica za sve nas koji srčano bodrimo našu reprezentaciju, a uz to izgledamo totalno stylish i chic.

Nezaobilazni modni dodatak došao je u pravi tren, s obzirom na to da nam je ljeto iza ugla i bit će potrebno zaštititi glavu od štetnih UV zraka, a još je i k tome u omiljenoj nam bijeloj boji.

Iako se na službenom web shopu ove robne marke ne može naručiti za našu državu, nadamo se kako će uskoro zablistati na policama trgovina kako bi pokazali čije srce najjače kuca za naše heroje.