Moda

Adidas Santiago mini ruksak slađi je od najslađeg sladoleda!

Viktoria Šafranić 24. kolovoza 2020.

Ružičasti accessories koji će odagnati oblake i podići svaku odjevnu kombinaciju...

Sportsko/modna trgovina adidas prva je postaja brojnih fashionistica kada su u potrazi za trendi komadima koji su istodobno praktični i profinjeni.

Ovaj poznati brend ne samo da je planetarno popularan, već je dio nas, suputnik u našoj svakodnevici, vjeran prijatelj tijekom svih životnih situacija. Osim toga, jedan je od rijetkih čije su stvari toliko autentične, iako ih nosile mase. Uspijevaju zadržati jedinstven stil i svaki vjeran kupac po mnogočemu je drugačiji od ostalih, u potpunosti originalan.

Kada postignete da netko ima ovako visoko mišljenje o vama, rezultat ne može biti ništa manji od besprijekornog. Upravo to adidas predstavlja za mnoge od nas, ljubav na prvi pogled, opuštenost, udobnost prilikom nošenja, širok osmijeh na licu, moć…

Stoga, kada vam kažemo da je njihov novitet slađi od najslađeg sladoleda, morate nam vjerovati jer zaista očarava dizajnom. Riječ je o modelu ruksaka Santiago koji dolazi u mini izdanju, a koji je obojen ružičastom bojom i ukrašen predimenzioniranim adidas logom.

Toliko malen, a toliko osebujan, ovaj će modni dodatak poslužiti u brojnim prilikama, od onih sportskih gdje nam je bitna ležernost do nešto elegantnijih gdje će biti glavna zvijezda stylinga.

Ako želite da je u središtu pozornosti, kombinirajte ga uz jednobojni look.Bez obzira nosili ga uz jednostavnu pamučnu haljinu i tenisice, traperice i košulju ili trenirku, ovaj detalj upotpunit će svaki stil odijevanja.

Pronašli smo ga na službenoj adidas stranici po cijeni od $30 te nam samo preostaje nadati se da će uskoro stići i na naše police.