FOTO by adidas.com/us

Modni dodaci

Adidas proziran ruksak za sve koji se bore s pronalaženjem stvari!

Viktoria Šafranić 21. lipnja 2021.

U mini verziji, idealan je za nošenje esencijalnih stvarčica...

Svoju smo ruku toliko puta izložili riziku, gurajući dlan u bespuća pretinaca koje imamo u svojoj torbi. U potrazi za mobitelom, ključevima, običnom kopčom, ružem ili ogledalcem, izgubili smo strpljenje i u tim minutama iščekivanja, na kraju se suočili s pogrešnim proizvodom.

O da, torbe su omiljen accessories svake žene, no ako nisu praktične, kad tad njihova će ljepota izblijediti, a vama će ostati živčani napadaj svaki put kada nešto zametnete.

U ovim ljetnim danima, posebice se bojimo da se neki od insekata koji konstantno vrebaju, ne bi smjestio na dnu našeg modnog dodatka. Za sve koji se bore s ‘entomofobijom’, imamo pravo rješenje uz koje ćete uvijek imati uvid u vašu torbu.

Ono što možemo je potruditi se birati manje modele s tek dva pretinca, u kojima ćemo držati samo ono najbitnije, i pravovremeno odvojiti artikle. No za ljetne dane, ipak predlažemo nešto funkcionalnije.

Adidas ruksak je kao stvoren za sve nas koji imamo kratki fitilj, jer dolazi u mini izdanju, i najbitnije od svega, proziran je, uz bijele detalje.

Unutar njega možete svrstati sve ono bez čega ljeti dani ne mogu proći, poput bočice za vodu, sredstva za zaštitu od komaraca, sunčanih naočala, ogledalca, kreme za sunčanje i eventualno make up favorita poput sjajila ili laka za nokte.

Dolazi s dva pretinca i može se nositi preko jednog ili oba ramena, kao i u ruci. Osim što će lijepo izgledati uz sportske komade poput T-shirta i bicki, također će se uklopiti uz ležerne i prozračne haljine te lepršave suknje.

Prozirni detalji i ovog su ljeta u trendu, baš kao i preotekle sezone, a ovaj modni adut bit pravi je suputnik uz sve vaše ključne odjevne predmete. Pronašli smo ga na ASOSU i imamo dobru vijest, trenutno je snižen za -30% i njegova cijena iznosi €24.45. Potražite ga na LINKU.