FOTO by Adidas

Moda

Adidas pokućne natikače s kariranim uzorkom garantiraju udobnost

admin 05. studenoga 2021.

Nakon modela za plažu dolaze i one za po kući

Iako nas je adidas navikao da njihove Adilette modele nosimo samo u ljetnim danima upravo smo naišli na kolekciju kreiranu za dom i jesensko zimske dane koji polagano kucaju na vrata.

Vesele, žive i fluorescentne ljetne boje zamijenile su nešto zagasitije poput mustard žute, sive, tamno plave i bordo nijanse, baš u skladu s periodom u koji ulazimo.

Da je riječ o isključivo pokućnim natikačama rezerviranim za osobe koje vole udobnost govori i karirani uzorak. Do prije nekoliko godina karirani uzorak smo naviknuli viđati samo na starijim osobama te je on imao jako malo prostora u modnom svijetu.

Kako godine prolaze, novi trendovi postaju stari, a stari novi pa je tako i karirani uzorak dočekao svoje razdoblje u kojem jednostavno pronalazi mjesta u svakoj garderobi.

Iz adidasa su predstavili svoju jesensko/zimsku kolekciju Adilette natikača, a krasi ih karirani uzorak upravo u bojama koje sada krase prirodu. Između nekoliko modela u oko su nam upale one u sivo narančastoj grimizno bordo boji. 

Kada smo prvi put ugledali ove natikače odmah smo osjetili osjećaj topline, gdje uz kamin i lulu čitamo omiljeno štivo, a upravo je to i bio cilj ovog sportskog giganta. Kako svoje aktivnosti selimo iz vanjskog okruženja u toplinu svog doma tako su i iz adidasa prilagodili svoju ponudu te predstavili svoju liniju “šlapa za po kući”.

Kompletnu kolekciju možete pogledati unutar adidas web trgovine, a cijena im se kreće oko 45$.