FOTO by Asos

Moda

Adidas Originals x Girls are Awesome Superstar tenisice za sve sjajne curke!

Krešimir Šustić 02. travnja 2020.

Šareni model zrači čistom pozitivom!

U zadnje vrijeme tenisice su sve češći i omiljeni izbor u raznim outfitima neovisno o stilu koji je vaša furka. Viđamo ih u kombinacijama za posao, u onim gradskim s lepršavim haljinama i u ostalima. Baš zato što se noge u njima ne umaraju obožavamo ih nositi kamo kod da krenemo.

Adidas Superstar tenisice s resicama za kojima smo poludjeli!

Jedne od popularnijih su Adidas Originals, a svojim novim modelima usrećuju nas već nekoliko desetljeća. Klasik među obućom, uvijek nas iznova iznenađuje dizajnom i pokazuje zašto je svijet skroz poludio za njima.

Ovoga puta njemački brend servirao nam je girly komad koji je posvećen svim sjajnim curkama, a mi ih smatramo kao nagradu za dugogodišnju vjernost.

Na Asos web shopu odmah su nam upale u oko jer su stvorene da odskaču i da začine svaku kombinaciju. Miljenice nam ovoga puta dolaze u klasičnoj bijeloj boji s dodatkom ljubičaste i narančaste.

Djeluju kao šareni poklon od kojega se ne bi odvajali po cijele dane i s ponosom bi ga furali dok se doslovno ne istroše.

Posebnu pažnju zaslužuje etiketa u mint boji koja izvire sa stražnje strane, a nosi natpis ‘Girls are awesome‘. Osim što će istaknuti našu veselu stranu i doprinijeti cool izgledu našeg outfita, pružat će vam osjećaj ponosa bez kojega ćete nositi sa sobom na svakom koraku.

Sa zadovoljstvom i osmijehom na licu nabavite ih klikom na LINK.