FOTO by Asos

Moda

Adidas Originals x Girls are Awesome Superstar tenisice u baby pink boji

Krešimir Šustić 10. travnja 2020.

Modna poslastica za koju ćete se emocionalno vezati!

Sa sigurnošću možemo reći da postoje ti neki komadi odjeće i obuće za koje se emocionalno vežemo jer osim što su predivni, podsjećaju nas na avanture koje smo proživljavali dok smo ih nosili. Omiljenu majicu ili tenisice pamtimo i u starijim danima, a neki od nas ih s ponosom čuvaju kako bi imali uspomenu i da nas povremeno podsjete neka bolja vremena.

Adidas Originals x Girls are Awesome Superstar tenisice za sve sjajne curke!

Upravo jedan takav model pronašli smo na web shopu Asos-a, a dolazi nam iz poznate tvornice brenda sportske opreme, Adidas. Već nekoliko stoljeća oduševljava nas svojim neodoljivim proizvodima za kojima su poludjeli milijuni diljem kugle zemaljske pa tako i mi.

Njihove Originals tenisice uvrštene su u Guinessovu knjigu rekorda kao najprodavanije, a kako i ne bi kada nas na tjednoj bazi časte novitetima koji izgledaju bolje nego ikada.

Model koji nam je ovoga puta upao u oči je iz Girls are Awesome kolekcije, posvećene svim curkama kako bi se osjećale ugodno u svojoj koži. Dolazi u baby pink boji, potplat im je povišen, a stražnji dio presijava se u duginim bojama i ima narančastu etiketu s natpisom kolekcije.

Volimo ih zato što su nosive u svakoj kombinaciji, a najdraže nam je vidjeti casual izdanja u kojima su iskombinirane s lepršavim haljinama. Svoj par možete pronaći na LINKU i s ponosom koračati svijetom kao prava djevojka.