FOTO by Adidas

Moda

Adidas Originals vintage torba oduševit će vas svojim oblikom i bojom

Krešimir Šustić 03. travnja 2020.

Toliko je veličanstvena da je možete nositi i kao ruksak

Višenamjenski komadi već su davnih dana osvojili naša srca i zavukli se u naše garderobe. Ako se radi o modnim dodacima koje možemo nositi na više načina onda to smatramo kao pravi pravcati dar s neba.

Dobro znamo da su torbice i ruksaci neizbježni kada je u pitanju savršen outfit i da se bez njih ne ide nikuda. Toliko su voljeni da ih neke dame skupljaju u privatnim kolekcijama i za njih su spremne izdvojiti pozamašne svote novaca.

Uopće ih ne krivimo zbog toga što mislimo da ne postoji ništa bolje od torbice koja upada u oči na svakom koraku.

Postoji mnogo vrsta, a danas smo se odlučili pozabaviti sportskim modelom.

Njemački brend Adidas već nas desetljećima raduje svojim neodoljivim predmetima koji su na dobrom glasu u cijelome svijetu. Ovoga puta oduševila nas je torbica koja se može u tren oka transformirati u mini ruksak.

Crvena ljepotica je pravo osvježenje uz koje će vam svaki izlazak iz kuće biti totalno stylish.Izrađena je od umjetne kože s metalnim detaljima, a u vašu će modnu kombinaciju unijeti vintage štih.

Sastoji se od dva pretinca i remena uz pomoću kojega je možete nositi preko ramena. Kao ruksak izvrsno će vam poslužiti za kave s frendicama ili vikend aktivnosti u prirodi.

Cijena joj je $60, a iskreno se nadamo da će stići i na police trgovina u Lijepoj našoj.