FOTO by Adidas

Moda

Adidas Originals tenisicama u kolaž izdanju kažemo – DA!

Krešimir Šustić 24. ožujka 2020.

Dizajn koji stavlja osmijeh na lice!

Već smo navikli da nas njemački brend poznat po sportskoj opremi svakoga tjedna oduševi neki novim komadom. Najdraže od svega nam je kada ugledamo novi par tenisica zbog kojih poželimo izaći iz karantene i s ponosom ih pokazati svijetu.

Adidas Originals ovoga puta oduzeo nam je dah lansiranjem novog modela obuće. Popularnošću kojom se diči i trendovima koje stvara dostojni su ulaska u Guinnessovu knjigu rekorda. Povijesni komad smatra se legendom, a ovim novim ljepoticama to je samo potvrdio.

Klasična kombinacija boja čini ih neodoljivima i uklopljivim u razne kombinacije. Ukrašene su kolažem koji se sastoji od logo znakova poznate marke, a prednji dio i tri najpoznatije crte na svijetu su crne.

Često ih viđamo u outfitima s haljinama, casual look-ovima i u onim sportskim s ultra modernim predimenzioniranim trenirkama. Vjerujemo da je svatko od vas barem na jedan par ovih vječitih klasika udahnuo duboko i poželio ih u svojoj garderobi.

U trgovine dolaze 2. travnja, a limitirano izdanje čini ih dostupnima samo za najveće i najbrže fanove. Zamislite da u njima ponosno šećete gradom, nije li osjećaj predivan?