FOTO by adidas.com/us

Obuća

Adidas natikače s medvjedićem najotkačenije su kućne papuče!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2021.

Teddy Bear novitet raznježio nas je u potpunosti!

Odavno ste zimske papuče zamijenili natikačama i iako vašim ukućanima i dalje nije jasno zašto biste ih odabrali prije nego mekane krznene papuče, vi dobro znate da se udobnost adidas natikača s malo čime može mjeriti, čak i tijekom najhladnijih dana.

Uostalom, u njima vam stopala mogu disati, a budući da ste ionako u kući gdje je upaljeno grijanje, smatrate da nema neke razlike jesu li zatvorene s prednje strane.

Ako ipak osjećate hladnoću, uz njih uvijek možete odjenuti tople čarape koje će se pobrinuti da budete ušuškani. Ove koje smo pronašli su potpuno cozy. Iako smo neki dan pisali o toplim adidas natikačama kariranog uzorka i mislili da je to sve što će ovaj sportski i modni mogul lansirati za zimske dane, današnji novitet nas je još više osvojio.

Nove natikače dolaze s motivom medvjedića, ali doslovno. Teddy Bear u plišanom izdanju osvojit će sve one koji obuću najčešće kupuju zbog slatkoće, dok će se maskirni izgled pobrinuti da budemo trendi čak i u svoja četiri zida.

One su djelo Jeremy Scotta, a kada je ovaj poznati američki dizajner uključen, onda znamo da je sve moguće. Neočekivano je samo početna točka. Donoseći svoj buntovnički duh u ove adidas natikače, klasični sportski stil ovog se pute pretvara u plišanog medvjedića. U njima ne samo da ćete se istaknuti, već ćete biti glavna faca u kući. Usudite se odjenuti ih u obližnju trgovinu…

Više informacija o istima potražite na LINKU!