FOTO by Adidas

Kids

Adidas, Minnie, točkice i pink boja – lansirane nestvarno lijepe tenisice za naše princeze!

Krešimir Šustić 06. kolovoza 2020.

Model koji svijetli u mraku očarat će malene fashionistice

Disneymanija je posljednjih nekoliko godina zavladala modnim svijetom, pa tako ne postoji brend koji među svoje artikle nije uvrstio neke od najpopularnijih crtanih junaka iz tvornice animiranih filmova.

Osim što motive raznih likova možemo pronaći na odjevnim predmetima, obući i modnim dodacima za odrasle, također su česti gosti na mini stvarčicama koje kupujemo našim najmlađim članovima obitelji.

Općenito smo zadivljeni preslatkim komadima malenih veličina, no u Disney izdanju još nas više mogu oboriti s nogu, pogotovo kada su u pitanju tenisice.

Njemački brend sportske opreme, adidas, među svoje novitete je uvrstio model koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, a našim malenim princezama koje uče hodati uljepšat će dan likom mišice Minnie Mouse.

Dolaze u blagoj i pastelnoj pinky boji s baby blue točkicama i potplatom, krase ih dugine nijanse s bočnih strana, a pritom i svijetle u mraku. Možemo li poželjeti više? Itekako! Ovaj stylish model upotpunjen je likom neodoljive Disney mišice.

U fokusu je Minnie koja ponosno stoji na dijelu koji služi za pričvršćivanje i omogućuje da na njega napišemo ime naše princeze, kako bi se u vrtiću znalo tko je ponosna vlasnica ovog neodoljivog para tenisica.

Više informacija i detalja o ovom preslatkom proizvodu možete saznati klikom na LINK, no oprez, rastopit ćete se prilikom gledanja u njih.