FOTO by Balenciaga

Moda

adidas mini torbice u tri boje za španciranja po gradu!

Daria Lovrić 26. lipnja 2023.

Još jedna suradnja koja diže prašinu u modnom svijetu!

Balenciaga i adidas poznati su modni brendovi čiji su proizvodi omiljeni diljem svijeta. Balenciaga kao luksuzna modna kuća s bogatom poviješću nudi širok raspon modnih proizvoda, uključujući torbice koje često imaju prepoznatljive detalje i vrlo su tražene.

S druge strane, adidas je sportski brend prepoznatljiv po kvaliteti svojih odjevnih komada, obuće i modnih dodataka, poput torbica i ruksaka koje obično kombiniraju funkcionalnost i sportski stil.

Balenciaga x adidas torbica
Balenciaga x adidas torbica

Ipak, ova dva giganta odlučila su se udružiti i počastiti nas mini torbicama. Balenciaga je u nekoliko navrata surađivala s adidasom i izbacila dosta zanimljivih stvarčica koje su zaslužile svoje mjesto u našoj bizar rubrici, međutim ove torbice su „izbjegle metak“ i ipak pripale rubrici modni dodaci.

Balenciaga x adidas torbica 1

Mini kožna torbica stiže nam u kraljevsko plavoj nijansi, jarkoj crvenoj i klasičnoj crnoj. Moramo priznati da su slatke, iako im je cijena paprena, točnije 2 500 €. Čak i da želimo i možemo izdvojiti tolike novce na torbicu, zasigurno bi se odlučili za neki drugi model, međutim tko voli nek izvoli…

Ove bi se torbice vjerojatno puno bolje uklopile u elegantniji outfit, nego u sportski stil odijevanja i vidimo ih uz jednostavne jednobojne haljine midi dužine i popularne maksi traper suknje i bijeli T-shirt.