FOTO by Adidas

Moda

Adidas mini ruksak – potreban i praktičan modni dodatak koji ne želimo propustiti

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

Atraktivna nijansa fuksije podiže naše dnevne modne kombinacije na viši nivo

Ususret nadolazećoj zimi, trgovine su svoje police ukrasile s pregršt modnih dodataka koji će biti aktualni na gradskim ulicama prilikom niskih temperatura.

Naravno, prevladavaju kape, šalovi, rukavice i slušalice za uši koji će nam pomoći da se zaštitimo od niskih temperatura koje nas uskoro očekuju.

Tu su i nezaobilazne torbice koje su se svojim fluffy ruhom transformirale u pravo zimsko izdanje kako bi ih lakše uklopile u sezonske outfite.

No uvijek atraktivni i dobrodošli su i stylish ruksaci koji će nam omogućiti da dnevne obaveze rješavamo bez dodatnog tereta, a da pritom izgledamo trendi.

Tražeći nove modele na raznim web shopovima, naletjeli smo na jedan posebno upečatljiv koji nam dolazi s potpisom njemačkog brenda poznatog po izradi kvalitetne sportske opreme, adidasa.

Mini primjerak u vibrantnoj fuksija nijansi stvoren je kako bi naši svakodnevni outfiti postali dodatno upečatljivi i dobili dozu praktičnosti koja nam je svima potrebna.

Idealan je da ga nabacimo na ramena prilikom gradskih šetnji u kombinaciji s cozy trenirkama, trapericama, bucama, robusnim gležnjačama i pernatim jaknama za postizanje casual looka bez mane.

Dok željno iščekujemo da se pojavi u trgovinama diljem Lijepe naše i postane nezaobilazan dio naše svakodnevne garderobe, detaljnije informacije možemo provjeriti na LINKU.