FOTO by Adidas

Kids

Adidas Mickey i Minnie setovi za djecu uz koje je svaka aktivnost fantastična

Krešimir Šustić 29. lipnja 2020.

Ako se mališane pita, ovo su njihovi favoriti!

Dječje aktivnosti koju istodobno uključuju igru i zabavu zahtijevaju da ih se presvlači i nekoliko puta dnevno, jer njihov nestašluk većinom završi prljavom garderobom.

Iako to zna biti mukotrpno za roditelje, ništa se ne može mjeriti s osjećajem sreće koji ih obuzme u takvim trenucima, te im uljepšava najljepše doba života, djetinjstvo.

Za takve situacije najbolji su lagani komadi u kojima bezbrižno mogu trčkarati i uživati, a da pritom ne osjećaju teret koji im stvara odjeća, već isključivo udobnost.

Inspiracija koja dolazi iz tvornice njemačkog brenda, adidas, pravo je rješenje koje dolazi kao najveći poklon za sve mame i tate koji su danonoćno u pokretu radi svojih najmlađih.

Dva seta za dječake dolaze s motivima najpopularnijeg miša na svijetu, od kojih se jedan sastoji od majice s kratkim rukavima i kratkim hlačicama, a drugi od gornjeg i donjeg dijela trenirke.

Ženski set sadrži lagane tajice i prozračnu haljinicu s likom mišice Minnie Mouse, a izgleda poput najslađeg bombona zapakiranog u šareni omot.

Bilo da hodaju, trčkaraju ili još uvijek puže, ovi setovi su sve ono što im je potrebno kako bi neometano nastavili osvajati svijet svojom energičnošću i iskrenošću.

A uz sve to, nema ništa slađe nego vidjeti najmlađe članove obitelji u kvalitetnim i stylish odjevnim predmetima.