FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas matching haljinice za stariju i mlađu sestricu!

Viktoria Šafranić 10. svibnja 2021.

Pravi as proljetno-ljetnog outfita za naše djevojčice...

Da nas adidas svakog tjedna iznenadi s novim, potencijalnim stvarčicama koje čim prije želimo nabaviti, više nije neka iznenađujuća vijest. Ponekad je to upečatljiv model tenisica, često je na repertoaru novi ruksak u kojeg se momentalno zaljubimo, a mame nas i njihovi odjevni komadi koji predstavljaju spoj elegancije i sportskog stila. Od trenirki, tajica, topića pa sve do stylish haljina, jednostavno je nemoguće odoljeti im.

Ovog puta, za oko nam je zapela haljina za djevojčice, točnije bebe i mališanke, u kojoj će se princeze osjećati opušteno tijekom čitavog dana. Izgledom osvaja i podsjeća na haljinice namijenjene za tenis, čiji je donji dio upotpunjen faldama.

U crvenoj boji, s tri prepoznatljive bijele crte, ovu adidas haljinu vidimo na dvije sestrice jer zaista čini predivnu matching kombinaciju. Ako je starijoj sestri tenis hobi, onda će zaista poslužiti svrsi.

Uz upečatljivu boju, nabrana suknja i polo ovratnik njihovi su glavni aduti. Mekana piqué tkanina osigurat će udobnost prilikom svakog koraka.

Neodoljive haljine tek su stigle na službenu stranicu adidasa, ali smo uvjereni da će se vrlo brzo pojaviti i u našim adidas trgovinama.

Mini model iznosi $30, dok crvena haljina u veličinama za djevojčice košta $32. Za više detalja o istima, posjetite službenu adidas stranicu.