FOTO by adidas

Moda

Adidas loaferice s resicama u crno bijeloj kombinaciji

admin 12. lipnja 2023.

Poznati sportski brend predstavio svoj šminkerski model

Naviknuti na adidas kao brend koji kreira sportsku odjeću i obuću, ostali smo iznenađeni na posljednji u nizu novitet koji predstavlja fuziju sporta i elegancije, barem bi to trebao predstavljati. Balenciaga je u nekoliko navrata u suradnji s adidasom izbacila dosta bizarnih šminkerskih stvarčica, ali u samostalnom izdanju to izgleda nešto pristojnije.

Upravo smo pronašli adidas model loaferica koje nas svojim dizajnom i izgledom vraćaju u neka prošla vremena kada je ovo bio krik moderne cipele. Model dolazi u crno bijeloj boji, a za dodatak old school štiha pobrinule su se resice na vrhu.

adidas loaferice s resicama
Foto: adidas

Sve nekako izgleda vintage dok se ne pogleda gazište i donji dio. Već na prvi pogled može se vidjeti spoj nespojivog gdje gornji vintage izgled nimalo ne prati donji futuristički dio.

Možda je tome tako zato što ovaj model izlazi netom prije U.S. Open golf turnira gdje će ovaj model biti i službena obuća.

adidas loaferice s resicama
Foto: adidas

Donji dio kreiran je kao najzahtjevnija obuća koju možete nositi po svim podlogama bez straha od proklizavanja.

Maleni čepovi na donjem dijelu, poput onih koje nose nogometaši na nogometnim utakmicama, utkani su i na ovaj model i relativno pristojan model, gledajući odozgo, pretvaraju u nešto što nikako ne bismo nosili.

adidas loaferice s resicama
Foto: adidas

Cipele su izrađene od 50% recikliranog materijala i pokušava barem malo pridonijeti zelenim akcijama i održivosti koja je u posljednje vrijeme sve aktualnija kod velikih brendova.

adidas loaferice s resicama
Foto: adidas

Ovaj model bit će dostupan od 14. lipnja po cijeni od 220 dolara.