FOTO by Adidas

Moda

Adidas lansirao tri modela Superstar tenisica u upečatljivim neonskim bojama!

Krešimir Šustić 06. svibnja 2020.

Omiljene tenisice u zanosnim tonovima!

Proljeće nam je donijelo more šarenih boja koje krase artikle u trgovinama i preuzele su glavnu ulogu prilikom slaganja savršenog outfita. Gradske ulice vrve od veselih tonova i odjevnih kombinacija koje se ističu kod modno osviještenih dama.

Osim kričavih i pastelnih nijansa, ističu se i neonske koje su totalno upečatljive i donose dašak razigranosti u look. Estetika ludih boja vraća nas u 80-e godine i tako u svaki naš odabir donose divlji štih koji je bio nezaobilazan tih godina prošloga stoljeća.

Adidas nas je ovoga puta počastio svojim klasikom – Superstar tenisicama u tri različite neonske boje, a izgledaju kao najveća radost ovoga svijeta. Žuti i rozi modeli dolaze kao jednobojni komad. a plavi u kombinaciji s bijelom bojom.

Navikli smo da nas njemački brend sportske opreme na tjednoj bazi časti novitetima iz svoje tvornice, no ovo je prilika koja se događa jednom godišnje. Popularne tenisice zasjale su u novom sjaju koji je trendy i upadljiv, a bez problema se može kombinirati s ostatkom garderobe.

Za kavu u gradu možete ih isfurati s omiljenom lepršavom haljinom, a za vikend izlete s trenirkom ili tajicama. Casual kombinacija s trapericama ili jednobojnom suknjom, zasigurno neće proći nezapaženo, a vi ćete se osjećati kao da hodate nebom.

Cijena im je $80 i nadamo se da ćemo ih uskoro vidjeti na policama u Lijepoj našoj.