FOTO by Adidas

Moda

Adidas kimono – spoj sofisticiranosti i udobnosti koji je svima potreban ove zime

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Pleteni model u klasičnoj crnoj i neutralnoj bež boji izgleda veličanstveno

Kada malo bolje pogledamo modni svijet, možemo primijetiti kako obiluje komadima odjeće i obuće koji dolaze iz različitih svjetskih kultura, poznatim po tradicionalnim odjevnim predmetima.

Posebno nam je privlačna japanska koja je sa zaljubljenicama u modu nesebično podijelila popularan kimono kako bi obogatile svoje dnevne i večernje kombinacije.

Privlačan izgled, udobnost, sofisticiranost i jednostavan dizajn omogućuju trendsetericama da ga nose na bezbroj stylish načina i samim time izgledaju atraktivno na svakom koraku.

Najaktualniji je u proljetnoj i ljetnoj sezoni koje obiluju šarenim, razigranim, vibrantnim i cvjetnim primjercima, no brojni brendovi su ga uvrstili i u svoju zimsku ponudu.

Jedan upečatljiv model smo upikirali na web shopu njemačkog mogula za izradu sportske opreme, adidasa, te ga istog trena poželjeli posjedovati u našoj privatnoj kolekciji.

Dolazi u klasičnoj crnoj i neutralnoj bež boji, napravljen je od udobnog i mekog pletiva, a krase ga džepovi, logo robne marke i popularne tri crte, smještene na rukavima.

Iako na prvi pogled djeluje kao kućni ogrtač, vjerujte nam da ga bez problema možete ukombinirati u casual lookove uz traperice, trenirke, tenisice i neodoljive modele robusnih gležnjača.

Ako tražite nešto što će vam omogućiti dodatan osjećaj topline, udobnosti i sofisticiranosti, uputite se u najbližu poslovnicu adidasa, a sve dodatne informacije i detalje pročitajte na LINKU.