FOTO by Adidas

Moda

Adidas i Kermit – dobitna i upečatljiva kombinacija u svijetu tenisica

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Simpatičan žabac donosi razigranost u naše stajlinge

Svaka nova sezona nam nudi pregršt zanimljivih modela odjeće, obuće i modnih dodataka koje s velikim guštom ubacujemo u naše dnevne i večernje modne kombinacije.

Dok s oduševljenjem kupujemo nove primjerke čizama i gležnjača kako bismo izgledali stylish na svakom koraku, brendovi popularni po izradi neizostavnih tenisica izbacuju novitete kojima je teško odoljeti.

Znamo da svatko od nas u svojoj privatnoj kolekciji posjeduje nekoliko zanimljivih pari od kojih su uvijek u centru pozornosti one jednostavne i klasične, poput bijelih modela.

Posebno su nam privlačne kada dolaze s neodoljivim motivima poput točkica, cvjetića, srca i ostalih, kao i one s omiljenim crtanim i filmskim likovima.

Ako ste upravo i vi sami veliki obožavatelj dobrog komada odjeće i dizajna koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, onda imamo za vas jednu odličnu ponudu koju nećete propustiti.

Brend adidas je najavio dolazak veličanstvenog modela, posvećenog simpatičnom žapcu Kermitu iz svjetski poznatog serijala ‘The Muppet show.’

Popularni lik u različitim pozama i s humorističnim izrazima lica prekriva glatko bijelu pozadinu od kože, kao i jezik te ih samim time čini totalno razigranima i stvorenima za pokazivanje.

Datum izlaska ove kričavo zelene poslastice još nije najavljen, ali znamo da će po cijeni od 90$ biti dostupne na službenom web shopu brenda i nadamo se u trgovinama diljem Lijepe naše.