FOTO by Next

Kids

Adidas i Disney preslatki su spoj za prve korake naših najmlađih

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Za bezbrižne i stylish korake naših malenih...

Prilikom kupovine tenisica, najbitnije je fokusirati se na udobnost i pravilno držanje nogu, kako bi neometano mogli obavljati svakodnevne aktivnosti bez dodatnog osjećaja tereta.

Posebno trebamo biti oprezni kada je riječ o kupovini obuće za naše najmlađe članove obitelji koji su još uvijek u razvoju i prije svega su im potrebne prostranost i fleksibilnost.

Dječje stopalo je u ranim i razvojnim fazama mekano, te nošenje premalenih i preuskih modela u tom razdoblju može dovesti do nepravilnog rasta kostiju, mišića i ligamenata, a to dovodi do trajnih problema i posljedica u razvoju.

Bezbroj pitanja i stvari nas veže za ovu temu, no u jedno smo sigurni, kvaliteta koju nam nudi njemački sportski brend je neupitna i s veseljem možemo predstaviti novitet koji je osvanuo na Next web shopu.

Adidas i Disney kao tandem u suradnji nikako ne mogu biti loši jer u outfite naših najmlađih donose razigranost ukrašenu motivima najpopularnijeg crtanog miša na svijetu, Mickey Mousea.

Kombinacija crne, crvene i bijele boje lako je uklopljiva u sportska, šminkerska i casual izdanja naših malenih ljepotana, koji će bezbrižno hodati s osmijehom i uživati u dječjim avanturama.

Jednodijelni potplat pomaže da im stopala budu stabilna, te da kroz svakodnevicu koračaju bez osvrtanja.

Ukoliko vidite svog malenog dječaka kako u parku trčkara u ovim neodoljivim tenisicama, kliknite na LINK i brzinom munje stižu na kućnu adresu.