Moda

Adidas Gazellice u trostrukoj verziji i otkačenim bojama!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2023.

Tenisice koje su sinonim za udobnost i casual stil odijevanja…

Jedina vrsta obuće koje se u nijednom godišnjem dobu u potpunosti ne odričemo su tenisice. Svatko od nas ima nekoliko pari tenisica, od klasičnih bijelih koje možemo uklopiti uz sve odjevne kombinacije, do nekih vibrantnijih boja. U našem ormaru nalaze se sportski modeli, kao i oni profinjeniji koje nosimo u određenim prilikama.

Adidas Gazelle u vibrantnom izdanju!

Jedan brend zauzima posebno mjesto unutar naše garderobe, kako u vidu obuće tako i odjeće i modnih dodataka. Riječ je o adidasu kojeg se ne možemo zasititi. Od Superstar modela, mini ruksaka, Adilette natikača, uvijek se rado vraćamo u njihove trgovine jer su spoj udobnosti i bezvremenskog dizajna.

Naravno, ovaj popis ne bi bio sveobuhvatan bez najlegendarnijih tenisica – Gazelle. Prve nošene na zatvorenim terenima u 70-ima, ove ljupke antilop tenisice do danas stječu nove obožavatelje. Sada je stil koji žudite podignut na nove visine, s tri prepoznatljive pruge.

Novi Gazelle model u trostrukom izdanju dolazi u raznim bojama, od živopisnih do nešto nježnijih. Mi smo izdvojili tri favorita, Gazellice u zeleno-ružičastoj boji, plavo-ružičaste i puderasto roze tenisice.

Nosili bismo ih uz lepršave ljetne haljine, trenirke, cargo hlače i T-shirte, bluze i midi suknje. Više detalja o ovim chic adidas novitetima možete pronaći na LINKU.