FOTO by Clot x adidas / Instagram @edisonchen

Obuća

Adidas Gazelle poprimaju novo ruho u duhu popularnih espadrila

Una Lora Banjac 07. lipnja 2024.

Predstavljamo vam Espirazelle!

Adidas je u suradnji s brendom Clot napokon blagoslovio svoje obožavatelje savršeno utkanom kombinacijom, uvijek omiljenih, adidas Gazellica i espadrila!

Edison Chen, kao glavna persona Clot brenda, ovim tenisicama u biti spaja adidasov klasik sa skromnim espadrilama što rezultira “espirazellom”, kako ju je sam Chen nazvao.

Clot x adidas

Izuzetno crispy tkane teksture preuzimaju novi gornji dio popularnih Gazella koje su u ovakvom ruhu uistinu spremne za ljeto. Oko pete i prstiju su spojene ukusno glatkim dijelovima od antilopa za savršen balans između različitih teksutra.

Clot x adidas

CLOT-ifikacija Gazellica također uključuje vezice za cipele od konopa i rekonstruirane tri pruge napravljene od nečega što izgleda poput super sitnih perli – kombinacija koja zaljubljenike u boho i retro stil obara s nogu!

Clot x adidas

Adidasov uobičajeno zlatni natpis modela Gazelle utisnut je na isprepleteni gornji dio tenisice koji istovremeno završava super urednim slojevitim potplatom s pletenim detaljima popraćenih tradicionalnim gumenim završnim finišem.

Clot x adidas

Dvije stvari na koje gotovo uvijek možete računati kod CLOT tenisica su impresivni detalji i neočekivani zaokreti, a njihove adidas Gazelle tenisice nedvojbeno nastavljaju tu tradiciju.

Nije poznato kada će i hoće li preostale Gazele biti puštene u trgovine i na web stranice za online kupnju. U svakom slučaju, nadamo se da će biti više ovakvih suradnji u nadolazećem razdoblju.