FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas fluffy ruksak kao stvoren za sve zimske izlete!

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2022.

Jeste li već isplanirali jedan vikend getaway?

Posljednja dva tjedna bila su pomalo depresivna, ne samo zbog obilne kiše popraćene vjetrom koja je nastanila naše gradove, već i činjenice da noć pada već u četiri popodne.

Čim izađemo iz ureda, vani je mrak i koliko god se trudili zadržati blagdansko raspoloženje, moramo priznati da nas ova situacija veoma lako izbaci iz takta. No od danas se sve mijenja.

Hrvatska je zaigrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a u subotu se pale i prve lampice te započinje Advent u Zagrebu. Ako nam ova euforija i dekoracije posvuda oko nas ne poprave raspoloženje, onda zaista ne znamo što može… Ili znamo?

adidas ruksak

Ako još niste isplanirali neko zimsko putovanje, mogli biste razmisliti o izletu na jedan vikend. Plitvička jezera zabijelio je snježni ogrtač, a u blizini se nalaze i prekrasne Rastoke. Također, Advent u Opatiji savršen je za jednodnevni ili dvodnevni posjet iz Zagreba.

adidas ruksak

Kamo god se uputili, toplo se odjenite, a finalan touch neka vam bude novi adidas ruksak koji je toliko sladak i mekan da bismo ga mogli koristiti i kao jastuk. Dolazi u mini izdanju i nalik je bucke torbicama, a krasi ga nekoliko boja i unutar istog stanu vam sve one esencijalne potrepštine.

Idealan je za svaki zimski izlet, a njegova cijena iznosi $45. Više detalja o ovom cozy accessoriesu potražite na adidas.com/us!