FOTO by Asos

Moda

Adidas donji dio trenirke rezerviran za prijelazno razdoblje! Čekirajte ponudu s Asosa!

Viktoria Mikulić 29. kolovoza 2022.

Donosimo modele koji su savršen tandem uz bijeli T-shirt i tenisice...

Iako nas do jeseni dijeli gotovo mjesec dana, već lagano osjećamo dašak novog godišnjeg doba u zraku. Ljetne temperature polako se stišavaju i svi se vraćaju svojoj standardnoj svakodnevici.

Sukladno s time, već smo počeli škicati nove kolekcije koje nas mame na kupnju. Sniženja su pala u drugi plan, a izloge su preplavili jesenski noviteti. Jedan sportski i modni mogul kojem nijedne sezone ne možemo odoljeti je adidas, spoj funkcionalnosti, kvalitete i bezvremenskog dizajna.

Tri prepoznatljive crte iz godine u godinu sve su popularnije, bez obzira nalaze li se na tenisicama, trenirkama, hoodicama, ruksacima…

S obzirom da još uvijek nismo spremni prigrliti jesen u potpunosti, smatramo da je najbolje krenuti s garderobom rezerviranom za prijelazno razdoblje.

Adidas trenirka kao vječni favorit – 10 modela za novu sezonu!

Ako se ni vi još ne možete odreći ljeta, predlažemo da počnete škicati donje dijelove odjeće, a gornje i dalje zadržite u ljetnom tonu, poput bijelog T-shirta. Adidas donji dio trenirke investicija je koja se apsolutno svaki put isplati, a mi smo pronašli nekolicinu na modnoj platformi Asos.

Adidas trenirke – favoriti za koje se isplati štedjeti!

Najviše su nas oduševili modeli u jesenskim bojama poput maskirno zelene i senf žute. Budući da je idealno vrijeme japanke i natikače zamijeniti tenisicama, predlažemo da ove šarmantne artikle kombinirate s nekim od adidas modela poput Superstar tenisica ili Gazellica.

U nastavku pogledajte galeriju s donjim dijelovima adidas trenirki i potražite svog favorita:

Sve adidas donje dijelove trenirki možete pronaći na Asosu!