FOTO by Adidas

Moda

Adidas cvjetna kolekcija priziva što brži dolazak proljeća

admin 09. veljače 2021.

Jedva čekamo dolazak sunca, šetnje parkovima i ispijanje kavice...

Iako nam kalendarski proljeće dolazi tek za nešto više od mjesec dana protekli dani počastili su nas lijepim vremenom koje smo mogli iskoristiti za druženje i boravak u prirodi.

Vremenska prognoza govori da će lijepo vrijeme potrajati još dan-dva i onda se opet vraćamo u zimsku realnost sa stupnjevima oko nule.

Swarovski kristali i tri tirkizne crte krase nove snježno bijele Sambice

Bez obzira na dolazak još jedne hladne fronte iz adidasa su ove iznenađujuće tople dane iskoristili za lansiranje nekoliko komada koje nam odmah podigne raspoloženje.

Od nekoliko artikala u oko nam je upao gornji dio trenirke koji dođe kao proljetna jaknica i naravno, ništa bez Superstara pa smo tako pronašli još jedan model vrijedan pažnje.

HER Studio London udružio je snage s poznatim brendom i počastio nas gornjim dijelom vesele proljetne trenirke koja pršti od cvijeća i proljetnih motiva. Suradnja je nastala kao još jedan apel za zaštitu okoliša i prirode koje će uskoro biti u punom cvatu.

Eko i održivi materijali sastavan su dio ove krasotice i upravo su oni glavna poruka svim onima koji ovako lijepu planetu žele ostaviti i idućim generacijama.

Drugi artikl na repertoaru su Superstar tenisice bez kojih malo toga može proći kada pričamo o ovom brendu. Crnu kožnu podlogu krasi cvijeće u cvatu koje se proteže na gotovo čitavom stražnjem dijelu tenisice.

Zlatnim slovima ispisani su adidas logotipovi i Superstar znak, a sve ostalo u znaku je crne boje koja prevladava.

Oba artikla pronašli smo unutar adidas web trgovine, trenirku po cijeni od 80$, dok tenisice dolaze po cijeni od 90$.