Moda

Adidas crne ruksake nosile bismo i za večernje izlaske!

Viktoria Šafranić 10. siječnja 2022.

Tko kaže da modni dodaci sportskog mogula ne mogu biti savršeni suputnici za navečer…

Ponekad nas brendovi iznenade nekim neočekivanim novitetima i kod većine njih, dvaput razmišljamo bismo li ih nosili. No kada je riječ o adidasu, sve što ovaj proizvođač lansira smatramo statusnim simbolom.

Neovisno o tome je li riječ o nekoj suradnji s kultnim ikonama, ili samostalnoj kolekciji, adidas nas osvaja domišljatošću i odmah poželimo da njihovi komadi postanu dio naše garderobe.

Odjeća i obuća su većini primarni, no mi smatramo da i accessories zaslužuje jednaku pozornost. Stylish torba, remen, marama, komadi nakita, svi oni predstavljaju finalan touch odjevnih kombinacija.

Uz crossbody torbe, one koje možemo nositi u ruci i oko struka, jedan modni detalj je posljednjih godina na samom tronu modnog svijeta. Riječ je o ruksaku koji se nekoć smatrao dodatkom za trening ili neku drugu sportsku aktivnost, a danas ga viđamo posvuda…

Gradski asfalt upotpunit će ova dva crna adidas ruksaka koja smo pronašli na Asosu. Dok je jedan klasičan, drugi dolazi sa šljokicama i smatramo da će oba vrlo brzo pronaći put do svojih vlasnica.

Posebni su jer dolaze u mini veličini što ih čini još efektnijima. Osim preko dana, mi bismo ih nosile i za večernje izlaske jer će savršeno izgledati uz haljine, suknje i bluze, baš kao i uz trenirke, traperice i pletiva.

Šljokičasti ruksak možete pronaći OVDJE, dok je crni klasik dostupan na LINKU.