FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas cozy haljine u puder rozoj i lila boji!

Viktoria Mikulić 23. rujna 2022.

Mekani noviteti osvojili su nas na prvu…

Adidas je jedan od rijetkih brendova koji u nama izaziva nevjerojatne emocije. Od modela kojima ostajemo zapanjeni, do „takozvanih“ čizama u kolaboraciji s Guccijem koje su nas naprosto zgrozile početkom tjedna, adidas apsolutno uvijek od nas uspijeva izvući određenu reakciju.

adidas haljine od flisa

U tome  leži uspješnost brenda, ne da nam se svidi sve što lansiraju, već da ništa što izađe na tržište ne ostane nezamijećeno.

adidas haljine od flisa

Iako su nas prošlog tjedna šokirali (ma da mislimo da svaki proizvod nađe svog kupca), u duplo većoj mjeri nas šarmiraju preslatkim novitetima.

adidas haljine od flisa

Nedavno su nas osvojili novim Disney adidas tenisicama za naša najslađa stvorenja s motivom Mickey i Minnie Mouse rezerviranih za naše mališane, a sada su izbacili hoodice haljine za odrasle ljepotice.

adidas haljine od flisa

Cozy adidas haljina bez koje ne možemo zamisliti jesen!

Mi smo se zaljubili na prvu u ovaj mekani i cozy model koji dolazi u puder rozoj i lila boji. Riječ je o midi modelu kojeg možete nositi u svoja četiri zida uz tople papuče, kao i tijekom casual aktivnosti uz par adidas tenisica i kultnih čarapa.

adidas haljine od flisa

Ova laskava sportska haljina od flisa dolazi sa izrezima sa strane i preslatkim obrisom srca, kao i petljom od frotira na rukavima. Haljina inspirirana Valentinovom ukrašena je izvezenim logom, a tu je i simboličan natpis oko vrata “ljubav ne poznaje granice” – djelujući kao podsjetnik da slavimo ljubav u svim njenim oblicima.

adidas haljine od flisa

Iako adidas ne dostavlja u Hrvatsku, ovih tjedana vrijedi imati oči otvorene jer smo sigurni da će ove neodoljive haljine stići i u naše trgovine. Njihova cijena iznosi $75,a za više detalja posjetite adidas.com/us!