FOTO by Adidas

Moda

Adidas Adilette u boji punča zaslužuju posebno mjesto na plaži

Krešimir Šustić 14. srpnja 2020.

Za dobre natikače, uvijek je pravo vrijeme!

Bez obzira idemo li samo do trgovine, iznijeti smeće ili razgibati se na terasu, prva stvar za kojom posežemo u takvim trenucima definitivno su natikače koje s lakoćom samo nataknemo na noge.

Trgovine nam nude razne modele, od onih klasičnih silikonskih i plastičnih, pa sve do onih malo finijih i elegantnijih koje su ukrašene remenčićima, mašnicama i ostalim dodacima, kako bi ih mogli nositi i izvan kuće.

Kao glavne saveznice prilikom odlaska na plažu, spajamo ih s običnim kratkim hlačicama i t- shirtom ili s lepršavim haljinama kako bi se osjećali totalno ljetno i slobodno.

Iako većina nas ima najmanje po dva para u svojim privatnim kolekcijama, jedan novi uvijek dobro dođe kako bi unijeli nešto novo i drugačije u garderobu i dnevne kombinacije.

Među najpopularnijim modelima nalaze se adidas Adilette, natikače koje nam dolaze iz tvornice njemačkog brenda sportske opreme koji je poznat po kvaliteti svojih proizvoda.

Ovoga nas je puta oduševio klasičnim modelom, a on dolazi u boji punča s najpoznatije tri crte u maslinasto zelenoj nijansi koje daju efektnost ljetnom komadu obuće.

S lakoćom ih možemo kombinirati uz ostale pastelne tonove, kao i uz sve što se odlučimo odjenuti na plažu ili na kavu uz more.

Više informacija i specifikacija o ovom neodoljivom primjerku možete saznati na LINKU.