FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas Adilette natikače u točkastom ruhu trenutno su na sniženju!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2023.

Ljubimice ljetnih dana u najljepšim pastelnim bojama…

Još nismo zakoračili ni u proljeće, a već maštamo o ljetnim radostima, godišnjem odmoru i odlasku negdje gdje nestaju sve naše brige, gdje su dani ispunjeni opuštajućim vibracijama i smijehom. O da, još ćemo malo morati pričekati do tog perioda, no to ne znači da već sada ne možemo škicati kolekcije koje nas u mislima odvode negdje u egzotične tropske krajeve.

Ovog puta, fokusirali smo se na obuću u kojoj se osjećamo kao da smo bosi. Kvalitetna izrada i udobnost najvažnije su karakteristike za cjelodnevno nošenje određene obuće, ali nam je u jednakoj mjeri bitan i dizajn koji se s lakoćom uklapa u sve naše outfite.

Adidas Adilette natikače naš su favorit od jutra do mraka i bez njih nam je jednostavno nezamislivo provoditi ljetne dane. Od odlaska na kavu, u trgovinu, na plažu pa sve do večernje šetnje, naše su modne suputnice gdje god se uputili. Osim ljeti, idealne su i u proljetnim danima kada ih mnogi kombiniraju uz čarape. Mi nismo pretjerano skloni ovom trendu, no tko voli neka izvoli.

Modeli koje predstavljamo nisu noviteti, no i dalje su nam najposebnije. Riječ je o adidas Adilette natikačama u tri pastelne boje – zelenoj, boji breskve i lila nijansi. No ono što ih najviše čini stylish su točkice koje ih krase s prednje strane. Trenutno su na sniženju i njihova cijena iznosi 30 dolara.

adidas adilette natikače

Iako web trgovina adidas ne dostavlja u Hrvatsku i Sloveniju, ako imate nekog u Italiji ili Njemačkoj, ne propustite naručiti ih sada kada nema granica.