FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas Adilette natikače s motivom Bambija za odrasle princeze!

Viktoria Šafranić 07. travnja 2022.

I mi smo prvo pomislili da je riječ o dječjem modelu, no adidas je ovog puta pripremio nešto za velike ljepotice…

Disney čarolija već desetljećima vlada posvuda. Sve generacije dobro su upoznate s nekim od kultnih likova poput Mickey i Minnie Mousea, Winnie Pooha, Else i Anne te najšarmantnijeg laneta – Bambija.

Poznati brendovi također su prepoznali njihovu popularnost te ih nerijetko uvrštavaju u svoje nove kolekcije.

Adidas je sportska robna marka čije komade kupuju mase diljem svijeta. Kada se ta dva kultna imena spoje, rezultat mora biti savršen.

Čim smo ugledali njihov novitet, adidas Adilette natikače u baby rozom ruhu s motivima Bambija, odmah smo pomislili da je riječ o dječjem modelu.

No ovog puta adidas je lansirao model za odrasle ljepotice. Čini nam se da je u njima zaista moguće ostvariti sve snove. Kada bismo ih svaki dan ugledali na svojim stopalima, osmijeh na licu ne bi izostao, kao ni motivacija i snaga da sve što je pred nama odradimo s još više elana.

Kada koristimo svoju maštu, uistinu možemo stvoriti lijepe stvari. Odajući počast prvoj zaslužnoj ilustratorici koja je svoju viziju stavila na papir za Disneyjev film, ove adidas Adilette natikače dolaze s cvjetnim dizajnom inspiriranih šumom u kojoj je Bambi živio.

Gornji dio od sintetičkog zavoja i oblikovana podloga za stopala pružit će vam udobnost na svakom koraku. Uz njih, nikada nećemo zaboraviti koliko je lijepo biti dijete u duši.

Njihova cijena iznosi $50, a više detalja možete pronaći na LINKU!