FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas Adilette i šarmantni trolist – 10 chic modela za ljeto!

Viktoria Šafranić 27. svibnja 2021.

Uz bazen ili dok promatrate valove…Ima nešto u vezi s adidas natikačama i morem. Priuštite svojim stopalima ovu izuzetno laganu verziju i osjećajte se kao na oblacima dok šetate plažom ili rivom. Must-have uz svaki bazen, adidas Adilette Lite novi modeli osebujni su iz mnoštvo razloga. Izuzetno mekana podloga za noge osigurava vam cjelodnevnu udobnost, […]

Uz bazen ili dok promatrate valove…Ima nešto u vezi s adidas natikačama i morem. Priuštite svojim stopalima ovu izuzetno laganu verziju i osjećajte se kao na oblacima dok šetate plažom ili rivom.

Must-have uz svaki bazen, adidas Adilette Lite novi modeli osebujni su iz mnoštvo razloga. Izuzetno mekana podloga za noge osigurava vam cjelodnevnu udobnost, dok se na gornjoj strani ponosno ističe trolist.

Njihove boje očarale su nas u trenu, a dolaze od palete vibrantnih tonova pa sve do nježnih nota. Boja breskve, jarko plava, kričavo zelena, mint zelena, klasične crna i bijela te vatrena crvena samo su neke od naših favorita za ljetne dane. Naravno, nije nas privukao samo njihov izgled već i spoznaja da su zaista udobne i kvalitetno napravljene.

Osim za odrasle, pronašli smo i dva primjerka za naše mališane. U upečatljivom ruhu, upotpunjeni pinkish i narančastom nijansom te cvjetnim uzorkom, ovi će modeli biti prava poslastica za roditelje i juniore.

Uz sve navedeno, adidas ljetne natikače sadrže EVA pjenu na bazi algi koja pomaže očistiti najmanje 30 litara zagađene jezerske vode, što je dodatan poticaj za njihovo nošenje.

Na kavu, u trgovinu, na plažu, kamo god ih odjenuli, nećete požaliti.

Ako i vi sebi želite priuštiti trendi komad ljetne obuće koji je istovremeno ugodan za nošenje, adidas Adilette Lite kolekciju možete pronaći na web shopu.