FOTO by Asos

Moda

Adidas Adilette – em su točkaste em su platforme!

Krešimir Šustić 01. travnja 2020.

Spavate li mirno Spice Girls?

Povratak 90-ih u modni svijet ponovno je pokorio trendove i donio nam komade koje smo nosili u to divno doba techno muzike. Svijet je tada postao otvoreniji, a dizajneri su se počeli sve više igrati modom i eksperimentirati.

Kada pomislimo da se vratilo sve što je bilo aktualno, omiljeni brendovi iznenade nas zaboravljenim blagom i izbace ga u totalno novom ruhu.

Ljubav na kvadrat: Nove adidas Adilette natikače na koje nitko neće ostati ravnodušan!

Natikače s platformom jedan su od modela koji smo zaljubljeno gledali na tadašnjim celebrity damama i doslovno slinili za njima. Nekima su ih mame branile da ih nose jer su tada bile ekstravagantne i rezervirane samo za odrasle cure.

No sada vam više ne treba ničije dopuštenje i sa zadovoljstvom možete kupiti svoj primjerak ovih neodoljivih kraljica.

Na Asos web shopu pronašli smo omiljene natikače, Adidas Adilette, koje su nas očarale na prvi pogled. Osim platforma, točkasti uzorak protresao je naš modni radar i doveo nas je do ekstaze.

Dolaze u crnoj boji, a ukrašene su točkicama i s tri najpoznatije crte na svijetu.

Pisali smo o običnim, niskim natikačama u ovom izdanju, ali ove su nas još više oduševile i zaslužuju svojih pet minuta pod reflektorima.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU, a mi vam preporučujemo da požurite jer su toliko dobre da se kupuju brzinom munje.