FOTO by Instagram @adele

Poznati

Adelin mačkasti eyeliner sa spota “Easy On Me” momentalno je postao najtraženiji make up tutorial!

Antonija Andabak 18. listopada 2021.

Savršena pjesma, savršen make-up i prelijepa Adele...

Dame i gospodo, napokon je izašao novi hit planetarno popularne kantautorice Adele! Adele je već 5. listopada na Instagramu objavila isječak iz spota za svoju pjesmu “Easy On Me”, a spot se već sada naveliko vrti. Kao i mnogi drugi njeni hitovi, i ovaj zvuči kao da će izazvati suze kod mnogih emotivnih duša, a osim melema za uši, jedna stvar nam je vizualno nije mogla promaknuti: Adelin savršeno izvučen mačkasti eyeliner!

Video zamišljen u crno-bijeloj tehnici, nimalo ne umanjuje njenu predivnu pojavu u spotu, kojeg je zadnji put objavila 2016. godine.

Tek na kraju videa možemo Adele vidjeti u kadru na stolici kako ju okružuju jesenske boje interijera, a dok kamera snima njeno lice u krupnom planu, vidimo savršeno izvučeni tuš mačkastog oblika koji je do sada već postao njen zaštitni znak.

Adelin make-up na očima bazira se na mat sjenilima i to svijetlom bazom te zemljani tonovi u pregibu kapka, a s tim se bojama sjajno ističe crni tuš te umjetne trepavice. Obrve su također definirane kao i usnice u smećkastim tonovima, kakvi se danas i nose.

Adele u svom postu nije potvrdila čija umjetnička ruka stoji iza njezine sjajne šminke za oči, ali čini se da je šminker Michael Ashton njezin izbor za sve glamurozne evente. Pogled na njegov Instagram profil otkriva se da ju je šminkao za razne prigode, poput nagrada Zlatni globus i Grammyja.

“Cat-eyeliner” i druge inačice pretraživanja tutoriala koji počinju s “how to…” zapalio je YouTube za što je zaslužan Adelin look koji će savršeno pristajati osobama s prirodno bademastim oblikom očiju. Oni koji imaju spušteni kapak ne moraju očajavati jer se ovaj oblik izvlačenja tuša može primijeniti na bilo kojem obliku oka uz vježbu…puno vježbe.