Poznati

Adam Demos, zvijezda Netflix serije Sex/Life slavi 38. rođendan!

admin 23. svibnja 2024.

Njegova partnerica, koja je također igrala glavnu ulogu u erotskoj seriji, zaželjela mu je sve najbolje...

Nakon što je premijerno prikazana na Netflixu u lipnju 2021. godine, serija Sex/Life odmah je postigla enorman uspjeh, s gotovo 67 milijuna kućanstava koja su gledala seriju u prva četiri tjedna od početka prikazivanja. Već nakon tri mjeseca, stigla je i najava druge sezone.

Dvoje glavnih glumaca, Adam Demos i Sarah Shahi zaljubili su se na setu serije i od tada postali nerazdvojni. Iako su mnogi naslućivali da je riječ o romansi koja neće dugo potrajati, ovaj atraktivna par dokazao je suprotno.

Već više od tri godine u ozbiljnoj su vezi i uvijek jedno drugog bodre u privatnom i profesionalnom životu. Ponekad nas počaste i zajedničkim fotografijama, osobito za godišnjicu veze ili rođendan.

U siječnju 2024. romantičan Brad čestitao je rođendan svojoj voljenoj Billie, a sada mu ona uzvraća lijepim željama. Na svom Instagram profilu jutros je objavila simboličnu čestitku: “Sretan rođendan @adam_demos. Kako sam sretna što mogu živjeti ovaj život s tobom. Ti si jedan jedini. Volim te više od neba!”

Adam joj je vrlo brzo uzvratio komentarom “Volim te”, a također su počele pristizati i brojne poruke kolega, prijatelja i vjernih fanova.

Sarah je uz poruku objavila i nekoliko humorističnih fotografija na kojima se nalazi Adam kao i njih dvoje zajedno. Od uživanja u pizzi do glupiranja sa sunčanim naočalama u obliku srca, vidi se da ovaj par maksimalno uživa u životu.

Mi se također pridružujemo lijepim željama i priželjkujemo da ova veza potraje vječno.