FOTO by IMDb

Film

Adam Demos u glavnoj ulozi novog Netflixovog filma „A perfect pairing“

Daria Lovrić 26. svibnja 2022.

Omiljeni bad boy u novoj ulozi macho muškarca

Netflixova romantična komedija „A perfect pairing“ idealna je filmska poslastica koja će nas opustiti, zabaviti i nasmijati. Radnja prati mladu ženu Lolu (Victoria Justice) koja daje otkaz i putuje iz L.A.-a u Australiju kako bi osigurala velikog klijenta za svoju buduću firmu.

Kao vrhunska poznavateljica vina, Lola želi prije svoj bivšeg šefa pridobiti vlasnicu australskog vinograda i iznajmljuje vikendicu na farmi ovaca. Spletom okolnosti, Lola ostaje na imanju dva tjedna radeći kao fizički radnik kako bi stekla povjerenje buduću klijentice i upoznaje grubog macho lokalca Maxa Vaughna.

Riječ je naravno o našem omiljenom glumcu Adamu Damosu kojeg smo imali prilike upoznati u uspješnoj Netflix seriji Sex/Life u kojoj glumi privlačnog bivšeg dečka glavne glumice.

Sex/Life – nova strastvena serija koja je ovih dana zaokupila Netflix gledatelje!

Zahvaljujući savršenom spoju komedije i romantike film je izrazito zabavan i nećete požaliti ako ga pogledate. Otkad se počeo prikazivati na Netflixu u Hrvatskoj je skočio na prvo mjesto po gledanosti – vjerojatno radi Adama.

Iako smo navikli viđati ga u seriji Sex/Life u škakljivim izdanjima, s oduševljenjem vas obavještavamo da ćete i u ovom filmu Adama gledati bez majice. Kao pravi farmer i fizički radnik često će se znojiti na uzavrelom australskom suncu i svojim torzom razveseliti obožavateljice.

U razgovoru s Page Six, Adam je komentirao scene u toplesu i napomenuo kako je pretpostavljao da će biti jedna, na što se kolegica Victoria (Lola) našalila kako treba publici dati ono što želi.

Dok s nestrpljenjem čekate prikazivanje nove uzbudljive sezone Sex/Life-a bacite pogled na ovaj film i uživajte: