FOTO by Accessorize

Moda

Accessorize predstavio 12 stylish maxi torba za plažu!

Antonija Andabak 02. lipnja 2021.

Svi trebamo mali povod za veselje, a kupovina beach torbi - mogla bi to izmamiti!

Priznali ili ne, u razgovorima posljednjih tjedana zasigurno se uvukla tema godišnjih odmora koje vas uvodi u maštanje o zasluženom odmoru. Na toj isti odmor valja doći pripremljen, ne samo novim kupaćim kostimom veći torbom koju ćete uskladiti s ostalim ljetnim accessoriesom.

Ovdje govorimo o pravom izboru kreme za sunčanje, dovoljno hidratizacije, šešira, ručnika… popis je podugačak, kako za koga, no u jedno smo sigurni – stvari morate spremiti u novu torbu za plažu!

Kupovina beach tote torbe u neizvjesno vrijeme pandemije, može izazvati osjećaj da bi vas ove godine more moglo zaobići, no svi trebamo mali povod za veselje. Uzbuđeno predstavljamo skriveno blago među modnim detaljima, a riječ je o brendu Accessorize čija ljetna ponuda nesumnjivo nadmašuje izbor beach detalja drugih high street brendova!

Velikih dimenzija, izbor torba za plažu doista je raznovrstan, a osobito nas vesele one torbe koje možete nositi i u casual varijantama, a radi se o torbama izrađenim od prirodnih materijala poput rafije i ratana koje i ove sezone svrstavamo u jedne od it materijala koje želimo “ukomponirati” u ljetni styling.

Kroz Accessorize torbe protežu se različiti uzorci poput neizostavnog mornarskog, a osobito su šarmantni svjetlucavi dodaci i metalik print koji daju potrebnu dozu glamura na plaži.

U oversize beach torbe doista stanu sve potrebno što ste zamislili za višesatno izležavanje na plaži i ispijanje koktela. Pa neka za uspješan početak ljeta počne s Accessorize beach torbama!