FOTO by About You

Moda

About You snizio cijenu cool adidas haljine za proljetni đir!

Viktoria Šafranić 27. travnja 2021.

Miks materijala, proljetne boje i prepoznatljiv logo...

Mnogi bismo se složili da na prste jedne ruke ne možemo nabrojati dobre stvari koje su se dogodile u 2020. godini. Ipak, mi vječni pozitivci uvijek pronađemo smisao u malim stvarima.

Jedna od ljepših vijesti za sve fashionistice u protekloj godini bila je otvorenje modne web trgovine About You. U roku od nekoliko dana, cijela Hrvatska je znala za ovu online platformu namijenjenu pripadnicama nježnijeg spola. Influencerice su svakodnevno isprobavale i promovirale njihove odjevne predmete te nam dale inspiraciju za brojne outfite.

Ono što nam se posebno svidjelo je ogroman izbor različitih proizvođača koji nude sve što je potrebno za dnevni i večernji look: nakit, donje rublje, haljine i puno više od toga.

Mi smo ovih dana krenuli u potragu za ležernim komadima koje ćemo nositi u slobodno vrijeme, a uz koje ćemo se osjećati poželjno i opušteno. Brend koji nas nikada nije iznevjerio i koji jednostavno nismo mogli zaobići i ovog puta nam je dokazao zašto je uvijek naš prvi odabir kada istodobno poželimo dašak mode i sporta. Riječ je o adidasu koji je dio About You ponude, na kojoj možemo pronaći sve najnovije artikle.

Naravno da smo se prvo zaustavili na tenisicama koje su jednostavno wow jer malo koji web shop nudi baš takve originalne modele s adidas potpisom, no budući da ih imamo pregršt, sada smo ipak prednost dali odjeći.

Haljina koja nam je pomutila pamet dolazi u dvije varijante. Lila u kombinaciji sa sivom ili baby plava u spoju sa sivom, ne možemo odlučiti koja nam je primamljivija.

Gornji dio s okruglim izrezom podsjeća na običan T-shirt, dok je sva pažnja preusmjerena na donji dio s bočnim trakama, tri prepoznatljive crte i prugastim uzorkom. Ova haljina A-kroja s miksom materijala idealna je kombinacija profinjenog i sportskog stila.

Plavo-sivo izdanje je trenutno rasprodano, no uvjereni smo da će se vrlo brzo ponovno pojaviti, dok je lila haljina dostupna i nalazi se na sniženju od -10%. Njezina cijena iznosi 669,00 kuna, a pronaći je možete na LINKU.